M’agrada la massa de pizza de Buittoni Finissima, molt fina i quadrada, i gairebé sempre en tinc una a la nevera, és una pizza d’aquelles d’obrir la nevera i veure que hi ha.
Ingredients:
- una massa de pizza Buittoni Finissima
- un carbassó
- una mica de crema de llet (millor creme fraiche)
- sal i pebre
- una llauna de tonyina al natural
- restes de formatges
- un raig d’oli d’oliva verge
Estendre sobre una safata per anar al forn la massa de la pizza i pintar-la amb la crema de llet.
Laminar el carbassó finament i repartir-lo sobre la massa de pizza. Salpebrar.
Esmicolar la tonyina i repartir-la per sobre el carbassó.
Ratllar els formatges, jo el passo per la picadora, i empolsinar la pizza amb la barreja. Posar-hi un raig d’oli i al forn fins que estigui cuita i els formatges desfets.
S'hi pot posar també, sota el carbassó, una mica de ceba tallada molt fina.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
9 comentaris:
Sara, una pizza que és una delícia. Saps que la provaré aquesta base? perquè avui mateix menjaríem pizza pero no tinc ganes de posar-me a amassar, ja ho vaig fer dissabte.
Una abraçada
m'encanta el carbassó a la pizza! ara fa temps que no en menjo! me n'has fet venir ganes! per demà sopar va! jaja petons
mmm que bona pinta pero tinc que cuidar molt l'alimentacio encara aixina ho probare
Hola guapa, yo la hago casi idéntica, pero con la base de tomate, y también es de la casa Buitoni.
Hoy he comido una de 4 quesos.
Besos
Es veu molt lleugera.
S'haurà de tastar.
Una pizza de aprovechamiento muy rica, además el calabacín a la pizza le queda genial!
Palmira
Gràcies a la lectura del teu blog, vaig descobrir la "massa de pizza de Buittoni Finissima"... No soc gens expert el el tema pizza...
Total... que en vaig comprar per fer una "Tarta Flambé" amb Munster que vaig veure a fer aquest estiu a Alsàcia i oli en un llum".
Salut!
Amb Munster... MMmmm... Ja penjaràs la recepta, no?
No la he publicat ja que ara en publico molt poques... Però sobre la massa molt fina, posar un formatge tipus Philadelfia i repartir de manera regular trossos de munster i aconseguir que quedi molt cruixent...
Publica un comentari a l'entrada