Dissabte, 29 de setembre de 2012
Inscripcions fins el divendres 28 de setembre 2012.
La inscripció serà gratuïta.
Hora d’arribada dels concursants: 11h del matí.
Els condiments i els estris els ha de portar el concursant.
Temps límit 30 minuts.
Sota cap concepte es pot utilitzar ou ni maquinaria elèctrica.
Categoria Bàsic: Tota persona major de 14 anys, fent servir oli i all. Els estris han de ser manuals. Es permesa l’utilització d’unes gotes de llimona o vinagre.
Categoria Original: Com la categoria Bàsic però utilitzant qualsevol ingredient original.
Categoria Minis: Podeu participar tots els nens i nenes fins a 14 anys. Les bases i criteris seran com els generals.
Hi haurà obsequi per tots els participants.
Premis
En les categories Bàsic i Original hi haurà 1er i 2on i premi que seran premiats amb una cistella de Mercat Local valorades en 50€ i 30€ respectivament.
En la categoria Minis hi haurà 1er, 2on i 3er premi, premiats amb una samarreta de Barceloneta Fixed Bike.
El jurat valorarà el gust, cos, color, etc. Segons el seu criteri i llibertat.
El jurat està format per:
Jordi Ribas. Chef de Cal Ros de Girona. President del col·lectiu gastronòmic Girona Bons fogons
Montse Llobera
Pepe Barguñó. Gerent de Mercat Local
Inscripcions.
Les inscripcions es faran:
Associació de festes del carrer Pescadors. C/ Pescadors 49, baixos. De 17 a 20h
O per telèfon: 636268137 Sr. Antonio Garcia.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
3 comentaris:
Llàstima!!!
Estem de Festa Major...
Jordi
Thats good, your blog is cool, i like it. Thanks for the efforts my friend.
Precisament aquest any en varem viure un a la festa major de Martorell. Ens ho varem passar "teta" mirant com anava tot el concurs.
Una abraçada
Publica un comentari a l'entrada