*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 8 d’octubre del 2012

1r concurs d’allioli de la Barceloneta

Dissabte 29 de setembre i dins el marc de la Festa Major de la Barceloneta és va celebrar el 1r Concurs d'allioli d'aquest barri emblemàtic i mariner de Barcelona. Informació al bloc.

Barri mariner i concurs passat per aigua, però els participants inscrits que es varen acostar a la seu de la Comissió de Festes del carrer Pescadors, davant els dubtes de l’organització de suspendre’l o no varen insistir per realitzar-lo. Venien amb moltes ganes de fer un bon allioli!

Gràcies a les construccions dels edificis del carrer Pescadors  i on s’havien convocat als concursants, es va poder traslladar sota cobert les taules per a realitzar el concurs.
Una bona colla de veïns i passejants es va anar aturant per mirar els esforços per realitzar aquesta salsa tant nostra. Van poder veure la constància dels concursants infantils per aconseguir lligar-la, i com ho varen aconseguir. I també la constància d'un altre concursant que malgrat ofegar-se-li va aconseguir remuntar-la.

El premi a l’allioli tradicional va ser per la Montse, que el va remuntar amb esforç i, malgrat perdre uns punts per un ajut puntual, va quedar clarament guanyadora. El segon va ser per l'Antònia.

El premi per a l’allioli d'innovació va ser realitzat amb un oli aromatitzat amb alfàbrega que li donava un frescor genial.


I el premi infantil per dues bessones que van demostrar determinació i varen aconseguir lligar un bon allioli tradicional. Ambdues van avisar a la seva mare que volien fer pràctiques durant aquest any per tornar-hi a participar l’any vinent.

Els premis van ser donats per Mercat Local i Barceloneta Fixed Bike.
La voluntat de la Comissió de Festes del carrer Pescadors és consolidar aquest concurs i convocar-lo cada any per la Festa Major. Ànims doncs!!!

3 comentaris:

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

Un concurs genial espero poder venir el proper cop. Així feia el all i oli el meu besavi, però a mi no m'ha sortit mai bé.
Sara Maria, has fet un reportatge preciós.

Unknown ha dit...

Em vaig assabentar del concurs per un post d'Oscar, i m'hagués agradat anari, però al final es va passar, un petó!

Tot és bo el que l olla cou ha dit...

Molt bona iniciativa Sara-Maria!!! tu també ets de les que t'agraden els tinglados, eh?? ;-)
El 29 de Setembre és també la Festa Major de Molins de Rei i em temo que serè baixa al concurs sine die,hehehe
Jordi

Segueixen aquest bloc