Aquesta és una nova recepta de galets de mantega, malgrat que al títol dic de té. La revista Hola fa uns reculls de receptes de cuina força interessants, també a voltes fa reportatges i entrevistes a cuiners. Jo la llegeixo a casa la mare i molts cops arranco algunes fulles amb receptes. Aquesta és d'una entrevista amb l'Andoni Luis Aduriz del Mugaritz, una de les receptes que feia amb els seus nebots. Les galetes eren presentades diferents, les senzilles i les de xocolata formaven dibuixos en una mateixa galeta; les de nous són idea meva.
Ingredients:
- 600 gr. de farina
- 150 gr. de sucre, millor llustre
- 350 gr. de mantega pomada
- 1 ou
- 15 gr. de cacau
- 20 gr. de nous picades
Barrejar la farina, el sucre, la mantega i l'ou, millor en un robot de cuina (jo tinc una KichenAid).
Dividir la massa en tres meitats.
Una de les meitats la barregem amb les nous, i l'altre amb el cacau.
Fer cilindres amb les masses i enrotllar-los amb paper film. Refredar a la nevera unes 12 hores (jo no vaig aguantar tant i per això semblen xates).
Un cop freds es poden anar tallant a llesques més fàcilment.
Posar en una safata on haurem posar un paper sulfuritzat i enfornar a 180ºC fins que estiguin daurades. Deixar refredar. Guardar en un recipient hermètic.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
8 comentaris:
Són molt bones aquestes galetes, i aquestes, encara que t'hagin quedat xates, també ho deuen ser oi?
Fins aviat!
Què bones!!! La KitchenAid és un aparell fantàstic!!! Jo en tinc un de la marca Lidl, però no és ni paregut. Un any d'aquests me la demane al Cagatió.... :)
Ideales para el tea time. Saludos desde Waterbridge.
-Andy-
Les galetes de te són una de les meves perdicions, i aquestes fan molt bona pinta :)
Marta
Que bones, sobretot les de cacau! petons
Molt bones aquestes galetes!! Ideals per un cafetó a mitja tarda!
Fa un parell de dies en vam fer també...bé, les van fer els nanos! sense anous i xocolat però...els hi proposaré
Petons
Jordi
Thanks for that awesome posting. Useful, and it saved MUCH time! :-)
Publica un comentari a l'entrada