*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dijous, 7 de març del 2013

Estudi sobre el món dels bloguers gastronòmics en català



Laura Solanilla, autora del bloc Cuinejar i profesora de la UOC, juntament amb el seu company d’universitat en Francesc Xavier Medina, estan fent un estudi sobre el món gastroblocaire en català.

Han preparat una enquesta, senzilla que en pocs minuts es completa, per recollir dades i arribar a conclusions.

Bloguers gastronòmics en català, col·laboreu!!!
Per col·laborar cliqueu aquí.

La seva presentació:

Som la Laura Solanilla (alguns de vosaltres em coneixereu com la Laura del “Cuinejar”, www.cuinejar.blogspot.com) i en F. Xavier Medina, professors de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Des de la nostra activitat de recerca universitària hem posat en marxa un projecte d’estudi sobre la gastrosfera en català, en el qual us agrairíem molt si poguéssiu facilitar-nos la vostra ajuda. 

Cada cop hi ha més persones d’origen divers que decideixen parlar de cuina en català. I com que pensem que val la pena saber qui som i cap a on anem, hem decidit iniciar aquesta recerca. 

En aquest sentit, us demanaríem només uns pocs minuts del vostre temps en emplenar i enviar-nos aquesta breu enquesta. En el cas que la rebeu més d’un cop o per més d’un canal, us preguem tanmateix que ens disculpeu. 

Igualment, us agrairem si podeu reenviar-la a totes aquelles persones que conegueu, i que tinguin un bloc gastronòmic en català. 

Amb les vostres respostes, intentarem obtenir una informació que situï la gastrosfera en català en el lloc que actualment creiem que mereix. 

Gràcies per la vostra col•laboració 

F. Xavier Medina (fxmedina@uoc.edu) i Laura Solanilla (lsolanilla@uoc.edu) 

1 comentari:

La Cuina Violeta ha dit...

Jo també l'he contestat, pot sortir un estudi interessant.
Nani

Segueixen aquest bloc