Laura Solanilla, autora del bloc Cuinejar i profesora de la
UOC, juntament amb el seu company d’universitat en Francesc Xavier Medina,
estan fent un estudi sobre el món gastroblocaire en català.
Han preparat una enquesta, senzilla que en pocs minuts es
completa, per recollir dades i arribar a conclusions.
Bloguers gastronòmics en català, col·laboreu!!!
Per col·laborar cliqueu aquí.
La seva presentació:
Som
la Laura Solanilla (alguns de vosaltres em coneixereu com la Laura del
“Cuinejar”, www.cuinejar.blogspot.com) i en F. Xavier Medina, professors de la
Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Des de la nostra activitat de recerca
universitària hem posat en marxa un projecte d’estudi sobre la gastrosfera en
català, en el qual us agrairíem molt si poguéssiu facilitar-nos la vostra
ajuda.
Cada cop hi ha més persones d’origen divers que decideixen parlar de cuina en català. I com que pensem que val la pena saber qui som i cap a on anem, hem decidit iniciar aquesta recerca.
En aquest sentit, us demanaríem només uns pocs minuts del vostre temps en emplenar i enviar-nos aquesta breu enquesta. En el cas que la rebeu més d’un cop o per més d’un canal, us preguem tanmateix que ens disculpeu.
Igualment, us agrairem si podeu reenviar-la a totes aquelles persones que conegueu, i que tinguin un bloc gastronòmic en català.
Amb les vostres respostes, intentarem obtenir una informació que situï la gastrosfera en català en el lloc que actualment creiem que mereix.
Gràcies per la vostra col•laboració
F. Xavier Medina (fxmedina@uoc.edu) i Laura Solanilla (lsolanilla@uoc.edu)
Cada cop hi ha més persones d’origen divers que decideixen parlar de cuina en català. I com que pensem que val la pena saber qui som i cap a on anem, hem decidit iniciar aquesta recerca.
En aquest sentit, us demanaríem només uns pocs minuts del vostre temps en emplenar i enviar-nos aquesta breu enquesta. En el cas que la rebeu més d’un cop o per més d’un canal, us preguem tanmateix que ens disculpeu.
Igualment, us agrairem si podeu reenviar-la a totes aquelles persones que conegueu, i que tinguin un bloc gastronòmic en català.
Amb les vostres respostes, intentarem obtenir una informació que situï la gastrosfera en català en el lloc que actualment creiem que mereix.
Gràcies per la vostra col•laboració
F. Xavier Medina (fxmedina@uoc.edu) i Laura Solanilla (lsolanilla@uoc.edu)
1 comentari:
Jo també l'he contestat, pot sortir un estudi interessant.
Nani
Publica un comentari a l'entrada