*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dissabte, 27 de juliol del 2013

Estudi sobre els blogs gastronòmics en català

Al març, alguns blogs feiem una crida per a que els blogaires catalans contestessin una enquesta que estava fent la UOC sobre el món dels blogs gastronòmics catalanas.

Laura Solanilla, autora del bloc Cuinejar i profesora de la UOC, juntament amb el seu company d’universitat en Francesc Xavier Medina, estan fent un estudi sobre el món gastroblocaire en català; la idea inicial fou del Massitet, professor de la UAB i co-autor del blog Olleta de verdures.

Més de 300 blogs varen resprondre a l'enquesta, davant la grata sorpresa de l'empresa que recollia les dades. I és que, com diu l'Starbase de Decuina.net: el millors dels blogs de cuina catalana són els blogaires.

Aquí podeu veure els resultats.

2 comentaris:

malVIatge ha dit...

Enhorabona per aquest fantàstic treball. Una manera més de coneixe'ns tots i valorar el treball que de forma totalment desinteressada publiquem a la xarxa.

Gali
http://malviatge.blogspot.com

Gemma ha dit...

La Laura i Cia han fet una feina molt interessant i molt ben feta.
Els resultats són molt interessants!

Vinc a acomiadar-me per les vacances, ens veiem a la tornada!

Segueixen aquest bloc