Havia sardines a la peixateria, acabades d'arribar i amb molt bona pinta. També tenia mig mango a la nevera, l’altre mig havia anat a una amanida. Vaig pensar que quedaria bé el gust del mango amb la sardina i la vaig encertar.
Ingredients:
- sardines netes i sense tripes
- mango
- oli d'oliva verge
- alls
- sal
Un cop netes les sardines, les assequem i les posem en un bol.
Posem la planxa al foc per que es vagi escalfant.
En un pot posem oli, sal i els alls, ho triturem i ho afegim a les sardines, barrejant-ho per que quedin ben banyades. Deixem reposar.
Pelem i tallem el mango a daus petits i els posem en un plat.
Anem posant les sardines al a planxa calenta, volta i volta, que la pell quedi torrada però no massa cuites de dins (queden molt seques si no).
Un cop cuines les anem posant sobre el mango.
No cal afegir ni un raig d'oli per que les sardines ja han quedat amarades però si voleu s'hi pot posar.
També podeu afegir una mica de julivert picat… Jo no vaig fer-ho i la veritat és que no li vaig trobar a faltar.
Acompanyeu-ho unes fulles variades d'enciam i ruca.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
4 comentaris:
Ja ho crec que combinen bé!!!!
M'agrada tant el mango que si n'enceto un, no paro fins que me l'acabo!!!
Petons
Una combinació arriscada, original, molt bona!
Marta
Quina combinació!!! M'has donat una gran idea......gràcies!!!
Salut!
Olga
Aquesta combinació tan original l'he de provar un dia!! Salutacions!!
Publica un comentari a l'entrada