Aquesta recepta és del Jordi, un bon i
estimat amic que viu a Montaigüet-En-Forez, a l’Auvergne. El mateix que em va
passar la recepta de col farcida que podeu trobar aquí. Aquesta amb pollastre
encara no l’he fet, però per la foto que em passa no passarà massa temps que la
faci!
Ingredients:
- 4 escalopes de pollastre
- 1 pasta de full
- 2 llimones, i ceba petita
- 1 bola de mozzarella
- 2 branques de romaní, una mica de
cebollí
- 2 culleres de sopa plenes d'oli
d'oliva
- flor de sal, pebre negre
- 1 ou
Barregeu l'oli, el suc de les llimones,
el romaní i la ceba tallada a trossos petits.
Poseu les escalopes en un recipient i
tireu per sobre la barreja que heu fet abans. Poseu-ho tot a marinar durant una
hora a la nevera.
Després preescalfeu el forn a 200 °C
(termostat 7).
Talleu la mozzarella en rodanxes fines.
Desenrotlleu la pasta de full i guardeu
el paper de coure.
Escorreu bé les escalopes de pollastre
i guardeu la ceba.
Poseu dues escalopes al centre de la
pasta de full ajuntant-les bé.
Saleu amb la flor de sal i poseu pebre,
i també una part de les cebes i de la mozzarella.
Després poseu per sobre les dues
escalopes restants, i hi torneu a posar sal, pebre, mozzarella i cebes.
No oblideu que les escalopes han
d'estar ben juntetes.
Finalment, feu un farcell amb la pasta
de full, cobrint les escalopes. Ajunteu bé els extrems per a què el farcell
quedi ben tancat.
Unteu la pasta de full amb ou batut.
Col·loqueu la plata amb el farcell a la
part baixa del forn i coeu-ho entre 35 i
40 minuts. I ja està!
Ah! Si us agrada la cansalada fumada
(beicon), també podeu posar-ne una quants trossets amb la mozzarella, que queda
molt bo!
1 comentari:
Em sembla una recepta deliciosa!!! Quina bona pinta!!!
Publica un comentari a l'entrada