Els dies que hem quedo a dormir a casa
la meva germana, alguna que altre vegada baixo al súpermercat que
tenen al costat i compro quelcom per fer el sopar, senzill i ràpid, aquest cop, com
que ella li agrada molt, vaig fer aquest tàrtar de salmó amb
alvocat. Senzill i bo. Jo li volia posar mango però a la meva
germana no li agrada i per tant el vaig obviar.
Ingredients:
- tres talls de llom de salmó
- dos alvocats
- una ceba de figueres petita
- salsa de soja coreana
- un culerada de postres mostassa
antiga
- el suc de dos llimes
- sal
- oli d'oliva verge
- endivies
Treure les pells i les espines dels
talls de salmó i picar-los ben petits, posar-los en un bol amb el
suc de les dues llimes.
Tallar petits els alvocats i posar-los
al bol, igual amb la ceba. Barrejar.
Amanir amb oli, i salsa de soja al
gust. Les coreanes són menys salada, per això jo faig servir la
salsa de soja Kim Ve Wong que és molt menys salada que altres.
Anar desfullant les endivies i farcir
les fulles més grans amb una cullerada de tàrtar cadascuna.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada