Aquest any al Barcelona Degusta hem
pogut gaudir, gràcies a Aneto Natural, de tallers culinaris amb
bloguers. Un d'aquests bloguers ha estat la Mon, de l'April Kitch.
Aneto presentava el nou fumet de peix i
marisc, que pot solucionar molts moments culinaris domèstics,
especialment quan no es té temps de fer un fumet cassolà. Com tots
els brous que té Aneto és fet amb estimació i qualitat, val la
pena provar-lo.
I també, si voleu anar a veure com fan
els seus brous, sols cal que demaneu quan, per més informació podeu
anar al seu web.
Com que tenia temps he fet uns petits
canvis en la recepta de la Mon que ja us explicaré.
Ingredients:
- rap, lluç, escamarlans, cloïsses...
peix, el que vulguem
- 2 o 3 alls
- 2 nyores
- 15-20 gr d'ametlles torrades
- 15-20 gr d'avellanes torrades
- 1 llesca de pa
- 2 tomàquets madurs
- pebre vermell dolç
- 1/4 de vi blanc
- 1/2 litre de fumet Aneto de peix i
marisc
- oli d'oliva verge
- sal
Primer sofregim el marisc que haguem
comprat. Reservem.
En el mateix oli sofregim els alls, el
pa i els tomàquets. Jo aquí vaig fer un canvi. Vaig escalivar els
alls i els tomàquets en comptes de fregir-los, com per fer un
romesco. I vaig torrar el pa.
Un cop escalivats els pelem i ho posem
en un bol juntament amb el pa, les amelles i avellanes, i una mica
d'oli, si queda massa espès ens podem ajudar amb una mica del fumet.
No hi posem sal, el fumet ja en porta i ho corregirem al final.
Es posa en una cassola al foc una
estona. Quan comença a estar torrat (es comença a enganxar) afegi
el vi i el brou e peix. Deixem coure uns 10 minuts i afegim el peix.
Quan el peix és a punt, afegim el
marisc. Tapem la cassola i deixem coure uns 20 minuts més. Al final
tastem i corregim de sal si escau.
2 comentaris:
Hellou!!!! No savia que ja l'havies publicat!!!!
Em fa molta il.lusió que la fesis i que et quedès amb la bona pinta que tenen les fotos. Es una recepta fácil que et fa quedar bé, perque es molt bona. Espero que us agradès a tots!
Gràcies
Ah, i respecte als canvis..perfecte. Escalibar sempre dona un plus de sabor molt millor i "mès sá".
Publica un comentari a l'entrada