*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dissabte, 21 de juliol del 2018

Pits de pollastre farcits d'espinacs i mozzarella de búfala


Ingredients:
- 3 pits de pollastre desossats amb pell
- fulles d'espinacs (jo he fet servir els baby per amanides)
- mozzarella de búfala
- un grapat de pinyons
- cansalada fumada
- barreja de bolets
- oli d'oliva verge

Preparar els pits de pollastre com explico en la preparació d'aquesta recepta. Aquest cop no els hi he tret la pell, però, si voleu, podeu preparar-les sense pell.

Escalfar el forn a 180ºC.

En una paella torrar lleugerament els pinyons. Reservar.
Passar per la paella la cansalada tallada a tires petites. Barrejar amb els pinyons i reservar.

Farcir a capes l'interior dels pits de pollastre, primer una capa de fulles d'espinacs, a continuació rodanxes fines de mozzarella, una altre capa amb la barreja de pinyons i cansalada i, finalment una altra capa de fulles d'espinacs.

Tancar les pits de pollastre com es descriu en la recepta de preparació dels pits.

Posar els bolets nets al fons d'una safata per anar al forn amb oli d'oliva verge (jo he fet servir un variat de bolets congelats), a sobre els pits de pollastre amb la pell a sota. Un raig d'oli per sobre i enfornem durant uns 45-50 minuts. Les girem per que quedi la pell a sobre i enfornem amb el gratinador per que la pell quedi cruixent uns minuts més.

A casa mengem amb molt poca sal, i com que la cansalada fumada ja era salada, no he salat el pollastre... Però ho podeu fer si mengeu salat.

Si no voleu preparar els pits d'aquesta manera podeu fer-ne llibrets, aprimar-los enmig de fulls de paper per anar al forn, i farcir-los tot enrotllant-los.

Segueixen aquest bloc