Ingredients:
- 3 pits de pollastre desossats amb
pell
- fulles d'espinacs (jo he fet servir
els baby per amanides)
- mozzarella de búfala
- un grapat de pinyons
- cansalada fumada
- barreja de bolets
- oli d'oliva verge
Preparar els pits de pollastre com
explico en la preparació d'aquesta recepta. Aquest
cop no els hi he tret la pell, però, si voleu, podeu preparar-les
sense pell.
Escalfar el forn a 180ºC.
En una paella torrar lleugerament els
pinyons. Reservar.
Passar per la paella la cansalada
tallada a tires petites. Barrejar amb els pinyons i reservar.
Farcir a capes l'interior dels pits de
pollastre, primer una capa de fulles d'espinacs, a continuació
rodanxes fines de mozzarella, una altre capa amb la barreja de
pinyons i cansalada i, finalment una altra capa de fulles d'espinacs.
Tancar les pits de pollastre com es
descriu en la recepta de preparació dels pits.
Posar els bolets nets al fons d'una
safata per anar al forn amb oli d'oliva verge (jo he fet servir un
variat de bolets congelats), a sobre els pits de pollastre amb la
pell a sota. Un raig d'oli per sobre i enfornem durant uns 45-50 minuts. Les girem per que quedi la pell a sobre i enfornem amb el gratinador per que la pell quedi cruixent uns minuts més.
A casa mengem amb molt poca sal, i com que la cansalada fumada ja era salada, no he salat el pollastre... Però ho podeu fer si mengeu salat.
Si no voleu preparar els pits d'aquesta
manera podeu fer-ne llibrets, aprimar-los enmig de fulls de paper per
anar al forn, i farcir-los tot enrotllant-los.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada