Avui no sóc jo o la Cristina que fem l'entrada, la fa en Maiol.
Showcookings, plats preparats al moment per
degustar i música amb DJ. Del divendres 15 al diumenge 17 de juny a la Plaça
Pla de Palau torna una nova edició del Born Street Food.
Alguns hem tingut el privilegi de conèixer d'antuvi
els productes frescos, graelles, cassoles, etc., i quins són els millors xefs
del Born que sortiran al carrer amb la gastronomia més autèntica del barri.
Na Sara-Maria Aixàs, com que no podia anar a la
presentació d'aquest esdeveniment per al sector especialitzat, tant bloggers
com premsa gastronòmica, m'ha ofert que hi anés jo, i aquesta és la meva
crònica per al seu blog.
Aquí alguna de les tapes que es podran degustar:
Aquí alguna de les tapes que es podran degustar:
“Tapeo” amb Daniel Rueda (Montcada, 29)
Costella de porc amb mel. 70h de maceració.
Al·lucinant. Es desfà a la boca.
“Sagardi” (Argenteria, 62)
"Piquillos", "chuletón" (rubia
gallega) i sal marina gruixuda amb una mica d'all.
Els carnívors no podreu evitar aquesta temptació.
"Papas aliñás" amb arengada.
Qui ho diria, oi? Un peix sempre tractat de
pobrissó esdevé exquisit, així.
“El Chigre” (Sombreres, 7)
Brioix amb xai xaldu d'Astúries i salsa tandori.
Genial. Suau. En vull un altre.
Ens han servit també sidra Sopoña.
En resum, el Born Street Food és un projecte
gastronòmic de l'associació Barcelona Born Gourmet, que organitza enguany
aquest tast popular de la gastronomia del Born per cinquè any consecutiu,
impulsat pel col·lectiu de restauradors i botiguers d'aquest barri històric de
la Ciutat Comtal.
No us ho perdeu. Val la pena.
Maiol Sanaüja
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada