- 8 fulls de gyo-ka (producte japonès)
- 250 g de carn picada de vedella
- 400 g de carn picada de porc
- 1/2 manat de cebes tendres
- 1/2 col
- 2 alls tendres picats
- 1 culleradeta de gingebre ratllat
- 1 ceba picada
- 1 tassa de salsa d'ostres
- 2 ous
Per començar, poseu la carn picada de porc i de vedella en un bol.
Tot seguit afegiu-hi la col, l'all tendre, la ceba tendra, la ceba picada, el gingebre, una mica de salsa d'ostres i el rovell d'ou. Barregeu-ho fins que la mescla quedi homogènia.
Tot seguit afegiu-hi la col, l'all tendre, la ceba tendra, la ceba picada, el gingebre, una mica de salsa d'ostres i el rovell d'ou. Barregeu-ho fins que la mescla quedi homogènia.
Aleshores farciu la cresta amb la mescla de carn picada i pinteu el voltant de la cresta amb ou. Tanqueu-la ajudant-vos d'una forquilla. Després poseu oli en una paella i afegiu-hi les crestes.
Quan estiguin daurades, afegiu-hi aigua, tapeu la paella, abaixeu el foc i deixeu-les coure al vapor. També es poden coure directament al vapor.
Quan estiguin daurades, afegiu-hi aigua, tapeu la paella, abaixeu el foc i deixeu-les coure al vapor. També es poden coure directament al vapor.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada