Ingredients:
- 500 gr. de síndria
- 500 gr. de tomàquets madurs
- 1 pebrot verd
- 1 gra d’all
- 4 cullerades d’oli d’oliva verge
- 2 cullerades de vinagre
- 500 ml. d’aigua gelada
- molla de pa
- sal
Tallar la síndria i treure-li la pell, rentar els tomàquets, el pebrot verd i la dent d’all. Deixar marinar tot junt a la nevera durant una hora.
Barrejar-les amb l’oli d’oliva, l’aigua i la molla de pa remullada en l’aigua, una mica de vinagre de xerès i ho triturem tot amb la batedora.
Ho passem pel colador xinès.
Rectifiquem de sal i ho servim ben fred.
Es pot decorar el plat amb talls petits de pernil, daus petits de tomàquets, de síndria o pebrot verd.
- 500 gr. de síndria
- 500 gr. de tomàquets madurs
- 1 pebrot verd
- 1 gra d’all
- 4 cullerades d’oli d’oliva verge
- 2 cullerades de vinagre
- 500 ml. d’aigua gelada
- molla de pa
- sal
Tallar la síndria i treure-li la pell, rentar els tomàquets, el pebrot verd i la dent d’all. Deixar marinar tot junt a la nevera durant una hora.
Barrejar-les amb l’oli d’oliva, l’aigua i la molla de pa remullada en l’aigua, una mica de vinagre de xerès i ho triturem tot amb la batedora.
Ho passem pel colador xinès.
Rectifiquem de sal i ho servim ben fred.
Es pot decorar el plat amb talls petits de pernil, daus petits de tomàquets, de síndria o pebrot verd.
4 comentaris:
Sara Maria, una foto deliciosa i una recepta d'escàndol! Petons!
Avui aquesta barretja no m'acaba de fer el pes.
M'afegesc al comentari dels amics vermells. A mi, tanmateix, no em deixen fer el gaspatxo d'aquesta manera. N'he menjat i és boníssim però els de casa no s'ho acaben de creure. Ara, potser un dia els en faig i no els en dic res a veure què passa...
A "Cuinetes" ja hi vaig veure també un gaspatxo de síndria. A veure si m'animo a fer-lo d'una vegada!
Publica un comentari a l'entrada