*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dijous, 7 d’agost del 2008

Gaspatxo de síndria i tomàquet

Ingredients:
- 500 gr. de síndria
- 500 gr. de tomàquets madurs
- 1 pebrot verd
- 1 gra d’all
- 4 cullerades d’oli d’oliva verge
- 2 cullerades de vinagre
- 500 ml. d’aigua gelada
- molla de pa
- sal

Tallar la síndria i treure-li la pell, rentar els tomàquets, el pebrot verd i la dent d’all. Deixar marinar tot junt a la nevera durant una hora.

Barrejar-les amb l’oli d’oliva, l’aigua i la molla de pa remullada en l’aigua, una mica de vinagre de xerès i ho triturem tot amb la batedora.
Ho passem pel colador xinès.

Rectifiquem de sal i ho servim ben fred.
Es pot decorar el plat amb talls petits de pernil, daus petits de tomàquets, de síndria o pebrot verd.

4 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Sara Maria, una foto deliciosa i una recepta d'escàndol! Petons!

Striper ha dit...

Avui aquesta barretja no m'acaba de fer el pes.

Francesc ha dit...

M'afegesc al comentari dels amics vermells. A mi, tanmateix, no em deixen fer el gaspatxo d'aquesta manera. N'he menjat i és boníssim però els de casa no s'ho acaben de creure. Ara, potser un dia els en faig i no els en dic res a veure què passa...

enric ha dit...

A "Cuinetes" ja hi vaig veure també un gaspatxo de síndria. A veure si m'animo a fer-lo d'una vegada!

Segueixen aquest bloc