Del llibre "Cuinar per ser feliç", té la particularitat de no dur farina.
Ingredients:
- 12 rovells d'ou
- 70 gr. de sucre
- 9 clares
- 70 gr. de sucre
- 135 gr. de xocolata de cobertura
- 30 gr. de cacau pur en pols
Batre els 12 rovells d'ou amb 70 gr. de sucre.
Muntar les 9 clares d'ou amb els altres 70 gr. de sucre.
Desfer al bany maria o al microones la xocolata de cobertura (40ºC).
Barrejar el batut de rovells amb un terç de les clares muntades. Afegir-hi la xocolata de cobertura desfeta. Afegir el cacao en pols. Finalment la resta de les clares muntades.
Abocar la mescla en motlles individuals o en un de gran de 20 cm. de diàmetre.
Si és en motlles individuals, coure al forn a 170ºC durant 8 minuts.
Si s'ha emmotllat en gran, coure al forn a 170ºC durant 25 minuts.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
10 comentaris:
Ostres sembla que sortira bonisimm.
Sara Maria, que estàs fent el llibre de la Rusqui per capítols???
Ja vaig veure aquest pastís, però ostres són molts ous els que utilitza!!! petons!
Cuina Vermella: senzillament estic fent el repàs de les recepte que he fet o provat del llibre... Us asseguro que aquest pastís val la pena, malgrat la quantitat d'ous que fa servir!
Bonísim, però el colesterol deu pujar un munt, no???
Ai, això del colesterol... No ho sé, només de veure eixa foto de la xocolata desfeta... en fi, que no he llepat la pantalla de l'ordinador per vergonya. Salutacions.
La veritat és que la foto està per llepar...
L'he fet i us he de dir que és una passada de bo!!! Alta cuina.
Me'l deixes penjar al meu blog? Ja diré que me l'he copiat de tu!
PTNTS
Dolça
Hola Sara Maria! Una pregunta: quina xocolata de cobertura vas fer servir? Amb llet o sense? És que, com que la Carme Ruscalleda no ho especifica, tinc dubtes. Gràcies i l'enhorabona pel blog!
Jo faig servir la xocolata de cobertura sense llet de Blasi
Moltes gràcies! Ja l'he fet, ha quedat boníssim! La textura és molt esponjosa, he triomfat!!!
Publica un comentari a l'entrada