*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 29 de setembre de 2008

Puding de Panetone

Del programa del Jamie Oliver de Locadia TV. L’he provat amb pandoro, que no porta panses, i segurament es pot fer amb restes de ensaïmades, melindros i altres pastes d’aquest tipus que vulguem aprofitar. També proposo afegir-hi trossos de fruita com poma, plàtan… Alguna idea més?

Ingredients:
- Panetone
- 4 ous
- ½ l llet
- ½ l crema llet
- 170 sucre
- 2 branques vainilla
- ratlladura pell d’una taronja
- mantega
- sucre en pols


Tallar el panetone a llesques, untar una de les cares amb mantega i reservar.
En un bol posar-hi els quatre ous, la llet i la crema de llet. Batre.
Afegir el sucre, la raspadura de les branques de vainilla i la ratlladura de la pell de taronja. Barrejar bé.

Fregar un motlle que pugui anar al forn amb mantega.
Mullar les llesques de panetone a la barreja que em fet amb els ous i els altres ingredients i anar-les posant a dins el motlle.
Acabar de cobrir-ho tot amb la barreja feta amb els ous que ens quedi.

Empolsegar amb sucre en pols per sobre, per que quedi cruixent.
Posar al forn a uns 180ºC durant uns 45 minuts.

2 comentaris:

Striper ha dit...

Em sembla que te que estar per llepar-se els dits.

Francesc ha dit...

Pense el mateix que l'striper

Segueixen aquest bloc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...