Del programa de Localia amb el Jamie Oliver.
Ingredients:
- 2 gots de sucre
- 1 got d'aigua
- 5-6 llimes
- un ram d'alfàbrega
Posar en un pot al foc, el sucre i l'aigua. Afegir la ratlladura de la pell de les llimes.
Exprimir les llimes i reservar-ne el suc.
Aixafar, amb l'ajut d'un morter, les fulles d'alfàbrega. Reservar.
Quan la barreja de sucre, aigua i pell de les llimes hagi bullit uns minuts, retirar i deixar refredar.
Afegir suc de llima, segons el gust. Afegir-hi també l'alfàbrega. Barrejar i deixar reposar una estona abans de colar-ho.
Posar-ho en un bol al congelador. Després de 45 minuts, treure-ho i batre la barreja per anar aconseguint una crema. Tornar a posar al congelador uns 30 minuts més.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
4 comentaris:
Aixo te que estar de mort!!!
Ben tornada! Ja et trobàvem a faltar. Aquest xarrup, molt abellidor. Salutacions
Bona forma de tornar!! Ha de ser boníssim aquest xarrup.
Un petó!!!
Que bo!!!!!!! i fàcilet de fer com a mi m'agrada
Publica un comentari a l'entrada