*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 24 de setembre del 2008

Xarrup de llima i alfàbrega

Del programa de Localia amb el Jamie Oliver.

Ingredients:
- 2 gots de sucre
- 1 got d'aigua
- 5-6 llimes
- un ram d'alfàbrega


Posar en un pot al foc, el sucre i l'aigua. Afegir la ratlladura de la pell de les llimes.

Exprimir les llimes i reservar-ne el suc.
Aixafar, amb l'ajut d'un morter, les fulles d'alfàbrega. Reservar.

Quan la barreja de sucre, aigua i pell de les llimes hagi bullit uns minuts, retirar i deixar refredar.

Afegir suc de llima, segons el gust. Afegir-hi també l'alfàbrega. Barrejar i deixar reposar una estona abans de colar-ho.

Posar-ho en un bol al congelador. Després de 45 minuts, treure-ho i batre la barreja per anar aconseguint una crema. Tornar a posar al congelador uns 30 minuts més.

4 comentaris:

Striper ha dit...

Aixo te que estar de mort!!!

FRANCESC ha dit...

Ben tornada! Ja et trobàvem a faltar. Aquest xarrup, molt abellidor. Salutacions

Delicias ha dit...

Bona forma de tornar!! Ha de ser boníssim aquest xarrup.
Un petó!!!

xaro ha dit...

Que bo!!!!!!! i fàcilet de fer com a mi m'agrada

Segueixen aquest bloc