
Ingredients:
- pasta seca en forma de caneló
- coliflor
- bròquil
- 7 alls
- farigola
- 1 bitxos picants petits
- una llauna d’anxoves
- crema de formatge fresc (Quark) o iogurt
- formatge parmesà i mozzarella
- tomàquet triturat
- vinagre de vi negre
- alfàbrega
- pebre, sal i oli d’oliva
Rentar i partir la coliflor i el bròquil, posar-los en aigua bullint durant uns sis minuts. Colar i reservar.
Sofregir en una paella amb oli els alls laminats, la farigola i els bitxos trossejats.
Hi afegim una llauna d’anxoves amb l’oli i tot.
Remenem i afegim la coliflor i el bròquil. Ho deixem coure uns 7 minuts a foc fort tapat.
Barregem en un bol la crema de formatge fresc (és el que vaig fer servir jo), el formatge parmesà i el pebre. Ho reservem.
Barregem el tomàquet triturat amb una mica de vinagre i sal i ho col•loquem al fons d’una safata que pugui anar al forn.
Barregem be la coliflor i el bròquil per que s’acabin de desfer bé, tot formant una pasta amb la qual farcirem els canelons secs. Ens pot ajudar una mànega pastissera.
Els anem deixant sobre la salsa de tomàquet de la safata.
Tirem per sobre una mica d’alfàbrega picada, i a continuació la barreja de la crema fresca i el parmesà.
Hi posem pebre i cobrim amb més parmesà ratllat i mozzarella a trossos.
Ho posem al forn a 190ºC durant 30 minuts.
Servim els canelons amb un rajolí d’oli d’oliva per sobre.
Si es vol es poden acompanyar de rúcula.
5 comentaris:
Deuen ser uns canelons molt lleugers i sans. No se m'hauria ocorregut mai una combinació semblant. Salutacions
Te que esta molt bons i a mes es cuina Catalana.
Els vaig fer l'altre dia (els de la foto) i són boníssims!
Sara,
La combinació de sabors, amb l'afegit de les herbetes (alfàbrega i farigola) devia ser brutal no?.
Felicitats i fins aviat
com m'agraden les receptes d'en Jamie, i més si la fas tu!! petons.
Publica un comentari a l'entrada