Recepta de Jamie Oliver
Ingredients:
- pasta seca en forma de caneló
- coliflor
- bròquil
- 7 alls
- farigola
- 1 bitxos picants petits
- una llauna d’anxoves
- crema de formatge fresc (Quark) o iogurt
- formatge parmesà i mozzarella
- tomàquet triturat
- vinagre de vi negre
- alfàbrega
- pebre, sal i oli d’oliva
Rentar i partir la coliflor i el bròquil, posar-los en aigua bullint durant uns sis minuts. Colar i reservar.
Sofregir en una paella amb oli els alls laminats, la farigola i els bitxos trossejats.
Hi afegim una llauna d’anxoves amb l’oli i tot.
Remenem i afegim la coliflor i el bròquil. Ho deixem coure uns 7 minuts a foc fort tapat.
Barregem en un bol la crema de formatge fresc (és el que vaig fer servir jo), el formatge parmesà i el pebre. Ho reservem.
Barregem el tomàquet triturat amb una mica de vinagre i sal i ho col•loquem al fons d’una safata que pugui anar al forn.
Barregem be la coliflor i el bròquil per que s’acabin de desfer bé, tot formant una pasta amb la qual farcirem els canelons secs. Ens pot ajudar una mànega pastissera.
Els anem deixant sobre la salsa de tomàquet de la safata.
Tirem per sobre una mica d’alfàbrega picada, i a continuació la barreja de la crema fresca i el parmesà.
Hi posem pebre i cobrim amb més parmesà ratllat i mozzarella a trossos.
Ho posem al forn a 190ºC durant 30 minuts.
Servim els canelons amb un rajolí d’oli d’oliva per sobre.
Si es vol es poden acompanyar de rúcula.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
5 comentaris:
Deuen ser uns canelons molt lleugers i sans. No se m'hauria ocorregut mai una combinació semblant. Salutacions
Te que esta molt bons i a mes es cuina Catalana.
Els vaig fer l'altre dia (els de la foto) i són boníssims!
Sara,
La combinació de sabors, amb l'afegit de les herbetes (alfàbrega i farigola) devia ser brutal no?.
Felicitats i fins aviat
com m'agraden les receptes d'en Jamie, i més si la fas tu!! petons.
Publica un comentari a l'entrada