Ingredients:
- 1 conill
- 16 cebes del platillo
- 1 tall de cansalada viada
- 1 copa de vi ranci
- 20 gr. de pinyons
- un polsim de farina
- 1 manat d'herbes (farigola, llorer...)
- oli d'oliva
- sal i pebre
Per la picada:
- 30 gr. de xocolata de pedra
- 20 gr. d'ametlles
Sofregir en una cassola amb oli el conill trossejat i salprebat. Afegir-hi també les cebetes pelades i la cansalada tallada a daus.
Quan estigui ros, afegiu el manat d'herbes, treure una mica de greix i afegir-hi el vi ranci. Deixeu reduir.
Espolseu-hi una mica de farina i remeneu-ho bé.
Deixeu-ho a foc lent, tot afegint-hi aigua de tant en quant, i amb la cassola tapada.
Quan veieu que comença a estar cuit tireu-hi la picada i deixeu-ho acabar de coure.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
9 comentaris:
Un plat que he probat i no m'acaba de fer el pes i mira que el conill convina amb forces coses.
Mai he provat conill amb xocolata!!Será qüestió d'anotar la teva recepta i fer-ho!!
Ja t'explicaré que tal!
Un petonet.
Bona recepta!
L'havia llegit però mai l'he provat. Suposo que la xocolata li dona un puntet però no és gens dolç, oi?
Ens veiem ;)
Salut!!
A mi el conill no és una carn que m'agrade massa. Li tinc una mica de rebuig. Ara, el recurs del xocolate és ben nostrat. Salutacions.
P.S. M'ha agradat la foto del Conill del Dürer. És una passada aquest pintor.
A mi sí que m'agrada el conill i trobo que això de posar-hi la xocolata li dóna un toc especial, gens dolç, però. Suposo que us l'heu menjat tan depressa que no heu tingut temps de fer la foto del plat!.
Doncs el conill a casa nostra ens té el cor dividit. amb xocolata deliciós.
A mi m'agrada força aquesta recepta. Fa temps que no la faig i per això no hi ha foto... Amb tot, també m'agrada molt el conill del Dürer i per això l'he posat! No queda gens dolça.
Conec Aquesta recepta! és gairebé igual a com el feia la meva iaia. I ja fa temps que no la he fet, gràcies per recordar-me que existeix.
Ñam Ñam!!!!
Un placer conoceros.
Roberto
Publica un comentari a l'entrada