*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 15 de juliol del 2009

Bunyols de flors de saüc

La recepta que faltava del curs de cuina amb saüc.

Ingredients:
- 12 inflorescències de flors de saüc amb cua
- 2-3 ous
- 50 gr. de sucre
- 120 gr. de farina
- 1,5 dl de llet
- un pessic de sal
- oli d’oliva o de girasol


Separar les clares dels rovells. Barrejar els rovells amb la farina, la llet i el sucre.
Batre les clares a punt de neu i afegir-ho, poc a poc, a la pasta per aconseguir una textura cremosa.
En una paella posem a escalfar oli a foc mig.
S’agafen les flors per la cua i es passen per la massa, seguidament es posen en l’oli calent, volta i volta, fins que estiguin daurades.
Es treuen i es posen sobre paper absorbent.
Es millor menjar-les abans no es refredin massa.

Una amiga, la Maria, em va dir que es quedaven també molt bones arrebossades amb tempura i amb un rajolí de caramel per sobre. El caramel es refreda i queda cruixent. Les va fer en un curs de cuina japonesa.

6 comentaris:

No tot són postres ha dit...

Sara Maria, deu ser una delicattesen tipus les flors de carabassó, veritat?
Per cert, si et passes pel meu blog crec que t'hi podras trobar!
PTNTS
Dolça

Chis ha dit...

I jo sense flors de saüc...

Margarida ha dit...

No sé si serà tan fàcil trobar aquestes flors!

Francesc ha dit...

Em semblen unes postres ben originals i bones. Besades, guapa.

Anònim ha dit...

Continuaré visitat el teu blog que acabo de trobar..

Salutacions
Jorge
http://pocohecho.wordpress.com/

fem un mos ha dit...

Hola:

Poc desprès de llegir el vostre bloc, les he provar a la Fonda Xesc de Gombrén, amb una tempura mol suau com aperitiu i estan mol bones,
Sion

Segueixen aquest bloc