Del curs al Club Social Caprabo amb la Mireia Carbó.
Ingredients:
- 8-12 llesques de pa de motlle sense crosta
- 3 albergínies
- 100 gr. de dauets de formatge feta
- 1 pot d'anxoves amb oli d'oliva
- gotes de crema balsàmica
- herbes de provença
- sal
per la salsa
- 150 gr. de formatge Cheddar i Samsoe o Havarti (barreja Arla Finello per amanides)
- 100 ml. de nata líquida per muntar
- 1/2 cullerada petita de pebre vermell dolç
- julivert fresc picat
- olives negres
Renteu les albergínies. Coeu-les humides al microones a màxima potència durant 10 minuts, fins que estiguin tendres. Peleu-les i reserveu-les.
Estireu les llesques de pa amb l'ajut d'un corró.
Col·loqueu al damunt de cada llesca una mica de polpa d'albergínia, tres trossets de formatge, tres trossets d'anxova, un polsim d'herbes de provença, sal i unes gotes de crema balsàmica. Enrotlleu-los com un caneló i coeu-los al forn, a 200ºC, fins que estiguin daurats.
Mentre, desfeu els formatges junt amb la nata i el pebre vermell fins aconseguir una salsa.
Serviu-ho amb la salsa, les olives tallades i el julivert picat per sobre.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
1 comentari:
Avuí he fet els rollers. Ens han agradat força. Quelcom diferent del que la familia està acostumada. Gràcies per les idees.
Publica un comentari a l'entrada