*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 8 de juliol del 2009

Rollers d'albergínies i anxoves amb salsa de formatge

Del curs al Club Social Caprabo amb la Mireia Carbó.

Ingredients:
- 8-12 llesques de pa de motlle sense crosta
- 3 albergínies
- 100 gr. de dauets de formatge feta
- 1 pot d'anxoves amb oli d'oliva
- gotes de crema balsàmica
- herbes de provença
- sal

per la salsa
- 150 gr. de formatge Cheddar i Samsoe o Havarti (barreja Arla Finello per amanides)
- 100 ml. de nata líquida per muntar
- 1/2 cullerada petita de pebre vermell dolç
- julivert fresc picat
- olives negres

Renteu les albergínies. Coeu-les humides al microones a màxima potència durant 10 minuts, fins que estiguin tendres. Peleu-les i reserveu-les.

Estireu les llesques de pa amb l'ajut d'un corró.

Col·loqueu al damunt de cada llesca una mica de polpa d'albergínia, tres trossets de formatge, tres trossets d'anxova, un polsim d'herbes de provença, sal i unes gotes de crema balsàmica. Enrotlleu-los com un caneló i coeu-los al forn, a 200ºC, fins que estiguin daurats.

Mentre, desfeu els formatges junt amb la nata i el pebre vermell fins aconseguir una salsa.

Serviu-ho amb la salsa, les olives tallades i el julivert picat per sobre.

1 comentari:

Tere ha dit...

Avuí he fet els rollers. Ens han agradat força. Quelcom diferent del que la familia està acostumada. Gràcies per les idees.

Segueixen aquest bloc