*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 14 de desembre de 2009

Truita d’en David Lienas

Aquesta és una de les receptes que dona, a més a més, mentre explica la recepta del dia, en David Lienas. Tot gràcies a la capacitat que té de donar informació. La recepta la va comentar amb botifarra cuita, però jo no en tenia i vaig fer servir la crua tot passant-la per la paella abans de fer la truita.

Ingredients:
- 4 ous
- mitja botifarra crua
- una llesta de pa de pagès
- un tomàquet de penjar
- sal
- oli d’oliva verge


Torrar lleugerament la llesta de pa i untar-la amb el tomàquet (jo la vaig untar pel davant i pel darrera. Treure-li la crosta del pa i tallar al molla a daus petits. Reservar.

Treure la pell de la botifarra i passar-la per la paella tot separant la carn. Reservar.

Batre els ous, salar i afegir-hi el pa amb tomàquet tallat a daus i la botifarra esparracada.

Fer una truita com es faria una truita de patates normalment.

9 comentaris:

fem un mos ha dit...

Aqueta nit caurà segur .
petons

Glòria ha dit...

Aquesta truita és un dos en un, eh?. Ja hi tenim el pa amb tomàquet incorporat. És recomanable del tot, oi?

Carme ha dit...

És força interessant, la botifarra amb pa i tomata amb els ous.
salut,

Striper ha dit...

Aquesta la faig segur!!

La cuina vermella ha dit...

Ai el Lienas, és un pou de receptes i bons consells. Vam fer la truita l'altre dia i ens va agradar moltíssim!! petons.

cocina con sabor ha dit...

Boníssima!!!!

Punt Petit ha dit...

Què bona!!!!!!
L'hem de probar !!!

starbase ha dit...

Vem pensar d'incloure la truita full equipment al menú nadalenc però al final no ho vem fer per motius logístics... així que probablement caurà aquest cap de setmana.

Te molt bona pinta...

Una abraçada.

Sara Maria ha dit...

La Mar de Baixa Gastronomia m'envia aquest enllaç d'una truita semblant:
http://www.tv3.cat/cuines/receptes/recepta_1738.htm

Segueixen aquest bloc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...