Aquesta és una de les receptes que dona, a més a més, mentre explica la recepta del dia, en David Lienas. Tot gràcies a la capacitat que té de donar informació. La recepta la va comentar amb botifarra cuita, però jo no en tenia i vaig fer servir la crua tot passant-la per la paella abans de fer la truita.
Ingredients:
- 4 ous
- mitja botifarra crua
- una llesta de pa de pagès
- un tomàquet de penjar
- sal
- oli d’oliva verge
Torrar lleugerament la llesta de pa i untar-la amb el tomàquet (jo la vaig untar pel davant i pel darrera. Treure-li la crosta del pa i tallar al molla a daus petits. Reservar.
Treure la pell de la botifarra i passar-la per la paella tot separant la carn. Reservar.
Batre els ous, salar i afegir-hi el pa amb tomàquet tallat a daus i la botifarra esparracada.
Fer una truita com es faria una truita de patates normalment.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
9 comentaris:
Aqueta nit caurà segur .
petons
Aquesta truita és un dos en un, eh?. Ja hi tenim el pa amb tomàquet incorporat. És recomanable del tot, oi?
És força interessant, la botifarra amb pa i tomata amb els ous.
salut,
Aquesta la faig segur!!
Ai el Lienas, és un pou de receptes i bons consells. Vam fer la truita l'altre dia i ens va agradar moltíssim!! petons.
Boníssima!!!!
Què bona!!!!!!
L'hem de probar !!!
Vem pensar d'incloure la truita full equipment al menú nadalenc però al final no ho vem fer per motius logístics... així que probablement caurà aquest cap de setmana.
Te molt bona pinta...
Una abraçada.
La Mar de Baixa Gastronomia m'envia aquest enllaç d'una truita semblant:
http://www.tv3.cat/cuines/receptes/recepta_1738.htm
Publica un comentari a l'entrada