
Ingredients:
- un paquet de crestes La Cocinera
- una llauna petita de pebrots del piquillo
- un grapat de gambes pelades
- 6 pals de surimi
- sal
Tallar ben petits els pebrots, les gambes i el surimi, sofregir en una paella juntament amb el suc dels pebrots fins que hagi desaparegut el líquid. Deixar refredar.
Omplir les crestes amb la barreja tot posant-ne una cullerada al centre i enrotllant-les com si fossin caramels.
Fregir en oli ben calent i deixar escórrer sobre un paper de cuina.
Es serveixin punxades amb palets llargs de pinxos i en un got llarg.
6 comentaris:
Una preciositat! Queden realment molt xules embolicades així, de llarg :-)
Fàcil, original i molt bo. Me l'apunto. Però jo ho provaré al forn, segurament també quedaria bé, oi?
M'agrada molt aquest "pom", me l'apunto, segur que un dia d'aquests apareix per la taula de casa . Merci!
Ja m'imagino el crec crec d'aquestes crestes, i la melositat del seu interior, umm, sublim.
Doncs si quedaven ben maques i a més, eren ben bones!!!
Gemma, a mi m'agrada el cruixent que queda al fregir-les, no sé si al forn...
Si StHilari, va ser molt divertida tota la sessió amb això del "porn"
Queden molt elegants i moooolt bones, jo també les vaig tastar!
Publica un comentari a l'entrada