*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 12 de juliol del 2010

Paté al pebre verd

Un cop més la Casa Artero i la Mercè Rovira ens varen fer una demostració de cuina. Aquest cop van ser diverses receptes per poder celebrar una bona revetlla. Aquest paté és realment suau, va assenyalar l’opció de fer-lo amb fetge de porc per als qui els hi agrada una mica més fort.

Ingredients:
- 350 gr. de fetges de pollastre
- 1 pot de pebre verd fresc petit
- 50 gr. de mantega
- 100 ml de crema de llet
- 1 copa de conyac
- sal

Netejar els fetges de pollastre i fregir-los en una paella amb la meitat de la mantega, a foc lent i tapats. Triturar-los amb la batedora elèctrica, tot i afegint-hi la resta de la mantega fossa, la crema de llet, la sal, el conyac i la meitat del pebre verd rentat.

Posar en una terrina i tapar amb paper d’alumini. Deixar a la nevera un mínim de mitja hora, millor fer-ho un dia per l’altre.
Abans de servir, cobrir amb la resta del pebre verd.

5 comentaris:

starbase ha dit...

Em recorda molt a un paté que fà el meu avi a Extremadura, però allà li posen fetge de porc i llard de porc en comptes de mantega. Es fort de debò!! :)

mercè ha dit...

Jo que vaig tenir la sort de tastar-lo haig de dir que estava finíssim i molt bo, i això que no sóc massa de patés...Una foto que ho diu tot!,a reveure Sara Maria.

Fem un mos ha dit...

Un paté fenomenal per un sopar d’estiu
Petons

Glòria ha dit...

A mi m'espantava el pebre, però la veritat, quan el varem tastar, el vaig trobar molt bo i fins i tot suau!

Francesc ha dit...

A casa ens agraden molt els patés i aquest que proposes ha de ser molt i molt bo. Me l'apunte!!! Besades

Segueixen aquest bloc