L’Eva és una bona amiga, d’aquelles a les que veus poc però hi pots comptar sempre (espero que ella pensi el mateix de mi). Em va parlar d’aquestes rosquilles, una recepta d’una altra amiga seva, la Maria. Aquí us les deixo.
Ingredients:
- 1 tassa de vi
- 1 tassa d'oli
- 1 tassa de sucre
- 1 culleradeta de llevat
- farina (la que accepti)
- anís (al gust)
Ho remenem tot i hi anem afegint farina fins que quedi la consistència com plastilina calenta.
Fem "xurros", els tallem i formem rosquilles sobre una safata untada prèviament amb oli.
Ho posem al forn a 170-180ºC fins que estigui cuit, uns vint minuts. No han d’estar torrades.
Les deixem refredar i bon profit!
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
8 comentaris:
ostres! bonissimes! em sembla que les faré aviat..i aixo que vagin al forn m'encanta!
Jo no n'he fet mai, però si m'animo potser ho intentaré amb aquesta recepta. Fan molt bona cara aquestes rosquilles!
esta receta es como las que hacia mi madre y lo que mas me gusta es la manera de poner los ingredientes "la que admita" ala a cocinar.Pero el resultado siempre son buenisimas
bona setmana
miquel
De bona gana t'agafava un parell.
Muas!
La base d'aquestes rosquilles és calcada a la de coca de recapte que jo faig! només que sense sucre, clar! haig de provar aquesta recepta ben aviat!
Doncs si Miquel, aquest és un dels problemes que tinc amb la llibreta de receptes de la meva besàvia (que ha passat de mares a filles i ara la té la meva mare); Més d'un cop he acabat penjant la recepta sense quantitats!
Hola, jo aquesta recepta la faig més o menys com tu però enlloc de posar-les al forn les fregim. Però veig que al forn queden força bé i no engreixen tant!
Ostres, què bons. I semblen fàcils i tot! Em recorden als de Nadal...
Salut!
Publica un comentari a l'entrada