Ingredients:
- 1 tassa de vi
- 1 tassa d'oli
- 1 tassa de sucre
- 1 culleradeta de llevat
- farina (la que accepti)
- anís (al gust)
Ho remenem tot i hi anem afegint farina fins que quedi la consistència com plastilina calenta.
Fem "xurros", els tallem i formem rosquilles sobre una safata untada prèviament amb oli.
Ho posem al forn a 170-180ºC fins que estigui cuit, uns vint minuts. No han d’estar torrades.
Les deixem refredar i bon profit!
8 comentaris:
ostres! bonissimes! em sembla que les faré aviat..i aixo que vagin al forn m'encanta!
Jo no n'he fet mai, però si m'animo potser ho intentaré amb aquesta recepta. Fan molt bona cara aquestes rosquilles!
esta receta es como las que hacia mi madre y lo que mas me gusta es la manera de poner los ingredientes "la que admita" ala a cocinar.Pero el resultado siempre son buenisimas
bona setmana
miquel
De bona gana t'agafava un parell.
Muas!
La base d'aquestes rosquilles és calcada a la de coca de recapte que jo faig! només que sense sucre, clar! haig de provar aquesta recepta ben aviat!
Doncs si Miquel, aquest és un dels problemes que tinc amb la llibreta de receptes de la meva besàvia (que ha passat de mares a filles i ara la té la meva mare); Més d'un cop he acabat penjant la recepta sense quantitats!
Hola, jo aquesta recepta la faig més o menys com tu però enlloc de posar-les al forn les fregim. Però veig que al forn queden força bé i no engreixen tant!
Ostres, què bons. I semblen fàcils i tot! Em recorden als de Nadal...
Salut!
Publica un comentari a l'entrada