Aquest és una primera recepta "publicable" amb la meva panificadora; gràcies a Lindl he pogut compar-ne una a molt bon preu. I ja he començat a fer "experiments".
Ingredients:
- 500 gr de farina de força
- 325 ml de llet
- 30 gr de mantega
- una cullerada sopera de rapadura
- una cullerada de cafè de sal
- 100 gr de nous picades
- 100 gr de xocolata negre picada
- un sobre de llevat sec (11 gr)
(El primer cop que vaig fer servir la rapadura va ser en aquesta recepta)
Desfer la mantega al microones i barrejar-la amb la llet. Avocar-ho a la cubeta de la panificadora.
Afegir la farina barrejada amb la rapadura i la sal. Afegir el llevat
Posar el programa de pa dolç (el 4 a la panificadora de Lidl), jo he posat el pes de 1250 per què la fermentació és més llarga, malgrat que amb el pes mig segurament n'hi hauria prou per què puja molt, i el torrat del mig (no m'agrada massa torrat).
Quan la panificadora dona la senyal s'hi afegeix les nous i la xocolata picades i llestos.
El pa aquest té molt poc sucre, no és massa dolç, és ideal amb oli i un polsim de sal per sobre.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
2 comentaris:
jo també estic en període de proves...hehehe... aquest pa em servirà per servir experimentant, ja t'ho diré!
És la primera recepta amb cara i ulls fora de les que hi ha al llibret de receptes de la màquina... Hehehehehe... Aniràs penjant tu també receptes no?
Publica un comentari a l'entrada