Aquesta és la típica recepta d’aprofitament, d’aquelles d’obrir la nevera i… A veure que hi ha? Les variacions depenen del que es hi ha a la nevera donen molt de joc.
Ingredients:
- carbassó
- restes de rostit de pollastre
- un porro petit
- una mica de midó de blat de moro (Maizena)
- un rajolí de nata líquida
- sal, pebre
- restes de barreja de tres formatges ratllats
Picar el porro i posar-lo en una cassola amb oli al foc.
Tallar el carbassó longitudinalment i buidar-lo. Picar el que hem tret i afegir-lo a la cassola amb el porro.
Passar un o dos minuts, depèn de la mida, el carbassó buidat pel microones i reservar.
Trinxar les restes de rostit de pollastre i afegir-los a la cassola, salpebrar.
Afegir una mica de midó de blat de moro, donar-li unes voltes i afegir un rajolí de nata líquida, sols per que quedi lligat.
Omplir amb la barreja els trossos de carbassó i cobrir amb la barreja de formatges.
Gratinar.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
4 comentaris:
La de bones receptes que surten de la cuina d’aprofitament
Molts petons
Aquestes receptes van molt bé per aprofitar totes les sobres
Em sembla una recepta pefecte.
Jo també sóc fan de la cuina d'aprofitament! T'han quedat uns carbassons farcits fantàstics i amb ben poca feina, eh?
Fins aviat!
La Taula d'en Bernat
Publica un comentari a l'entrada