Ingredients:
- llesques de pa de motlle
- restes de botifarra crua, ja cuita
- mitja ceba de figueres petita
- una endívia
- restes de carbassó
- un polsim d’ametlla molta
Amb l’ajut d’un corró aprimar les llesques de pa de motlle, ben fines. Posar-les sobre una safata i al forn a 180ºC uns minuts, just quan comencen a estar torrades i ondulades.
Tallar petita l’endívia i el carbassó i donar-li un cop de microones (1-2 minuts).
A mi m’agrada l’endívia amb un cop de calor i el carbassó tirant a cru, per això ho faig així.
Esmicolar la botifarra.
Saltejar la ceba ben picada.
En un bol barrejar la endívia, la botifarra i la ceba. I omplir les torrades amb la barreja.
Torrar l’ametlla molta i empolsimar per sobre.
4 comentaris:
Sara Maria, la ceba jo la necessito tallada mes petita (quan es crua no, curiosament. Només quan està cuita).
Pero vaja, que me'n posi dues :)
Una torrada de sobres, bona recepta d’aprofitament.
Petons
Això d'usar el pa de motlle passat pel corró i pel forn no ho coneixia. M'ho apunte per a una altra ocasió. Per cert, com sempre, aprofitar les restes de nevera és un 10!! Salutacions
Hola, hola!
Jo també em quedo amb el truc d'esclafar el pa de motllo! Ho trobo genial!
I què dir de la cuina d'aprofitament: en pot surtir cada festival! jejejeje
.-)
Publica un comentari a l'entrada