La recepta la vaig veure a la revista Cuina , podeu
veure-la aquí. L’altre dia vaig comprar capipota i tot pensant com fer-la vaig
recordar-la. Vaig obrir la nevera, i el congelador (on hi tenia unes gambes
pelades i congelades) i em vaig fer aquest deliciós arròs. Les quantitats no
les tinc, el vaig fer amb el que tenia, però podeu fer servir la recepta
original per guiar-vos.
Ingredients:
- una ceba grossa
- un porro
- una fulla de llorer
- una cabeça d’alls
- cansalada fumada
- capipota cuit
- arròs bomba
- un bitxo
- gambes pelades
- una cullerada de cafè de pasta de tomàquet
sec
Picar la ceba i el porro ben petits i
posar-los a sofregir a la paella, amb el bitxo, els alls picats i el llorer. Quan
estigui la ceba daurada afegir-hi la pasta de tomàquet. Deixar-ho sofregir i
rectificar de sal.
Tallar la cansalada a daus petits i afegir-la
al sofregit.
Tallar el capipota a daus i afegir-lo al
sofregit.
Enretirar la fulla de llorer i el bitxo.
Cobrir-ho d’aigua i quan bulli afegir-hi l’arròs.
Deixar-ho coure uns 15 minuts (mirar el temps que marca l’arròs) i quan manquin
dos minuts per apagar-lo afegir-hi les gambes.
Acabar-ho i coure els dos minuts que manquen i
llestos. Bon profit!
1 comentari:
tenies tota lar raó, sara maria, aquest arròs m'ha agradat molt, per l'arròs i pel mar i muntanya, molt bo.
Publica un comentari a l'entrada