*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 21 de maig del 2012

Cargols, flamenc i cervesa

En primer lloc avisar que tinc una altra cervesa a la llista de les que m'agraden, la Moritz 00, suau i refrescant. Genial.

Moritz va proposar als gastroblocaires una sortida diferents. Conèixer un dels últims xiringuitos que deuen quedar a Barcelona. Però no un xiringuito de platja, si no de muntanya: La Caseta del Migdia a Montjuïc.

La gent de la Caseta munta xerinoles amb els cargols i el flamenc de protagonistes. M'agraden els cargols, m'agrada el flamenc, i clar, m'hi vaig apuntar.

Varem quedar davant la fàbrica Moritz justament on acaben d'obrir un restaurant i on obriran properament una botiga Moritz, la visita al qual és a la llista de coses pendents.
Allí, la gent de Moritz ens va acompanyar amb una furgoneta preciosa, una joia que podeu veure a la foto. A dins amb un tirador de cervesa i tot!

En arribar ja hi havia la resta de blocaires que havien pujat pel seu compte. Les taules i les llums suaus, l'escenari, i els cuiner, ens esperaven, de fons podíem reconèixer el só de la música del Boss que més abaix estava en ple concert.

Gràcies a la Txell de la Cuinavermella vaig descobrir la Moritz 00, i em va encantar!!
Els cargols molt bons, fets a la llauna sobre una paella, amb un all-i-oli del tot correcte. Després unes fulles d'enciams, tomàquet, una botifarra i pollastre a la brasa.
La veritat és que jo em vaig dedicar als cargols, però pels altres sé que la carn estava molt ben cuita (a voltes el pollastre queda cru per dins i massa cuit per fora). Des postres, el més fluix, un tros de braç de gitano.




Amb els cargols va començar l'espectacle de flamenc, és veu que hi ha dos grups d'artistes que es van tornant. Bona veu la cantadora i bona dansa els ballarins.

I en acabar alguns blocaires van sortir a ballar.

Cargols i flamenc, per si ho voleu saber, costa 19 euros, un preu prou ajustat pels temps que corren.

Si voleu veure la crònica del grup que hi va anar la setmana anterior ho explica l'Starbase.


5 comentaris:

Cuinetes ha dit...

Va ser un sopar molt maco i en molt bona companyia! ;)
D'aigua de Moritz me'n vaig fer un fart l'estiu passat quan esperava l'Èric! És ideal perquè a part de suau i refrescant no porta alcohol!
Petons!!

Tapa't de tapes ha dit...

Bona crònica. I unes fotos molt boniques, Sara Maria. Jo hi vaig anar l'altra vegada. També molt bo i molt bé!! Petons

Miquel ha dit...

bona cronica i amb bona companyia entra molt be els cargols i la cervesa

Anna ha dit...

Que be, tinc ganes d'anar-hi! Lo tinc apuntat a la agenda pero estic esperant que fagi una mica millor temps, veig que vale la pena. Ara, la furgo moritz un puntazo!! :)

Unknown ha dit...

Molt bona crònica, estic a l'espera que em avisin per assistir, dijous que em tocava no tenien furgo i va quedar ajornat.

Segueixen aquest bloc