La revista Cuina s'ha guanyat un lloc a les llibreries dels amants de la bona cuina, i no sols la revista. La seva web a esdevingut un lloc de trobada, consulta i informació indispensable.
Però que no serien sense els seus lectors? Doncs els ho volen agrair organitzant una trobada a Manlleu, el Dia Cuina 2012.
Amb els blocaires gastronòmics sempre hi ha hagut una bona relació, i no sols per què alguns dels blocaires escriuen el seu bloc al seu web. I també això es celebrarà aquell dia en un concurs de cuina amb cervesa per a blocaires gastronòmics, aquí teniu la informació.
Jo hi participo amb aquesta recepta. He escollit la cervesa Damm Saaz per què volia que es notés el gust dolç de les pastanagues, la Saaz és prou suau per aconseguir donar-li gust sense treure-li.
Ingredients:
- un manat de pastanagues, unes set
- sis grans d'all
- 100 ml d'oli d'oliva verge
- sal negre de Hawaii
- romaní
- una cervesa Damm Saaz
Encendre el forn a 200ºC.
Triturar els anys en l'oli amb la batedora elèctrica. Reservar.
Pelar les pastanagues, procurar que quedin totes de la mateixa mida, jo en vaig tallar algunes per la meitat.
En un bol posar les pastanagues, l'oli amb l'all triturat, el romaní i una mica de sal negra.
Barrejar ben barrejat per tal que quedin ben amorosides les pastanagues.
En una safata per anar al forn posar les pastanagues una al costat de l'altre. Posar-ho al forn durant uns 30 minuts, segons la mida de les pastanagues, hi han d'estar fins que estiguin tendres.
Passats aquests minuts banyar-les amb la cervesa, no cal que estiguin cobertes, jo no li vaig tirar sensera.
Deixar al forn durant uns 10-15 minuts més.
Al servir empolsegar amb una mica de sal negra.
Bon profit!!
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
6 comentaris:
Què matinera, nosaltres encara l'hem de preparar però ja l'hem pensat.
Molt bona la teva proposta.
Fins aviat!
Proposta original, Sara Maria! M'agraden moltíssim les pastanagues. Provaré de fer la teva recepta cervesera. Petons
Trobe que és una recepta molt original. La provaré, segur. Les pastanagues m'agraden molt.
Bona recepta per a una bona proposta!!!
Que hi hagi sort!
PTNTS
Dolça
Una bona recepta per a un bona iniciativa!
ha de ser una guarnició fantàstica per una pila de plats.
Petonets
Encara no havia vist la teva participació... interesant proposta especialment per els ingredients, la sal, la cervessa i la pastanaga... sana i sabrosa, es una bona pensada.
Publica un comentari a l'entrada