A més vaig conèixer una nova escola de cuina que fa, tot just un mes, ha obert a Barcelona. Un lloc que em va agradar, i del que tinc ganes de conèixer la seva oferta, haurem d'esperar al setembre. El porten una mare i dues filles, i es diu Columbus. Podeu veure la notícia de la inauguració aquí.
El curs va ser de tres tipus de fideus japonesos, Ramen, Soba i Udon. He escollit la recepta d’Udon per què són els fideus que ens agraden a casa, especialment a la meva germana. Són el fideus gruixuts que tradicionalment es posen a la sopa de miso. A molts supermercats orientals es poden trobar els ingredients, fins i tot a l’apartat oriental del Corte Inglès. La salsa tonkatsu segur que la trobareu a la botiga del carrer Girona 119 Tokio-Ya. I si la voleu fer a casa en Bruno Oteiza en va fer una aquí.
Ingredients:
- 400 gr de fideus udon
- 200 gr de col
- 150 gr de vedella (varem fer servir el llom per què és més melosa)
- 1 gra d’all
- oli de girasol o un altre de suau
Per la salsa:
- 4 cullerades soperes de soja
- 4 cullerades soperes de salsa tonkatsu
- 2 cullerades petites de salsa Worcestershire de Lea&Perrins
Es talla la vedella a tires fines.
La col en juliana, i el gra d’all a làmines fines.
En una cassola amb oli saltejem el gra d’all i afegim la vedella, després la col.
Bullim els fideus udon (seguin les instruccions del paquet, segons siguin secs o frescos) i els escorrem.
Afegim a la cassola els fideus i la salsa i saltejem.
1 comentari:
Osters, quina ganeta de bon matí :)
Publica un comentari a l'entrada