*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dijous, 19 de desembre del 2013

Ous escaldats amb botifarra negra de Casa Noguera

Us preguntareu què té aquesta botifarra negra de Casa Noguera... Us explico.
El proppassat novembre es va celebrar al Passeig de Gràcia de Barcelona el Shopping Night. En Pep Nogué havia publicat al seu facebook i al twitter que estaria fent uns tastets al Mary's Market.

I mira per on, com que sortíem d'un altre activitat gastronòmica de la qual ja faré un post, junt amb l'Anna de Llepadits (no deixeu de visitar la seva botiga online) ens hi varem passar.

No havia anat al Mary's Market, no deixa de ser un local curiós, malgrat els preus cars, és atractiu i temptador. Es bo donar-s'hi un vol.
Allí ens varem trobar amb el Pep, i una divertida i agradable sorpresa, les botifarres rectangulars, els Pecatum de Casa Noguera.

El seu president Josep Aragonès ens va explicar les dificultats que s'havia trobat per exportar el seu producte a fora de Catalunya. I aleshores, tot pensant com fer el producte més atractiu, se li va ocórrer fer-lo quadrat, envasar-lo al buit i posar-ho dins unes caixes atractives.Així neixen els Pecatum de Casa Noguera: Botifarres tradicionals cuites en motlles quadrats, empaquetades al buit i presentades en unes caixes tal torrons.Genial.

La varietat d'aplicacions que té aquest format es molt gran. Al seu web en tenen algunes receptes. Jo he començat per ratllar-la, una opció que amb aquest format és ideal per fer-ho.


Ingredients: 
- 2 ous de pagès o de gallines felices 
- una rajola petita de botifarra negra amb festucs Pecatum 
- aigua 
- sal 
- un rajolí de vinagre blanc, jo l'he posat de poma

Posar un pot amb l'aigua, el rajolí de vinagre i una mica de sal al foc.
En un bol trencar-hi un ou i esperar que l'aigua bulli per tirar-lo a dins un minut, el just per que la clara quedi cuita i el rovell cru i calent.
Treure amb una escumadera i posar-lo al plat de servir.
Fer el mateix amb l'altre ou.
Salar-los lleugerament i ratllar-hi la botifarra negra Pecatum de Casa Noguera per sobre. Es poden acompanyar de unes torrades, patates fregides o verdures.

També en parlen, de les Pecatum, en aquest article del Diari Avui.

3 comentaris:

La Cuina de l'Olga ha dit...

Ja tinc un plat més per fer amb la botifarra de la carnisseria on compro!!! A més...els ous escaldats ens agraden molt!!
Gràcies per aquesta magnífica idea!!
Salut i petons,
Olga

Anònim ha dit...

Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like
you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a bit, but
instead of that, this is magnificent blog.
A fantastic read. I'll certainly be back.



my website; 0

castellardigital ha dit...

Això s'ha de provar, fàcil de fer i ràpid!!!

Josep Maria

Segueixen aquest bloc