
Aquest cop dues sessions de cuina sefardí, la primera de la mà de Núria Bàguena al matí, i a la qual no vaig poder assistir. Podeu llegir la crònica que ha fet l'April's Kitch que si que hi va poder ser.
La segona, a l'escola de cuina Via Magna de la mà del xef i professor Joan Forcadell.

Varem poder veure les instal·lacions ja que en Joan en les va ensenyar i ens va anar explicant cada racó.
L'escola compta amb una residència en el mateix edifici, on els alumnes s'hi poden allotjar. A part de servir els àpats de la residència, també tenen restaurant obert els dimecres al migdia.

- 3 albergínies mitjanes
- 1 ceba gran
- 150 gr. de formatge curat ratllat
- 150 gr. de formatge fresc
- 3 grans d'alls
- 3 branques de julivert
- 5 fulles de menta fresca
- Oli d'oliva verge
- pebre negre molta
- sal
- un polsim de comí mòlt
Tallem les albergínies per la meitat, les untem amb oli d'oliva i les salem. Les posem al forn a mitja temperatura durant uns vint minuts. Les traiem del forn, i les tallem a tires. Reservem.
En una mica d'oli d'oliva sofregim la ceba i els alls picats ben petits. Un cop daurats els reservem. Piquem el julivert i la menta, barregem amb el comí i el pebre i ho reservem.
Tallem petit el formatge fresc i el barregem en un bol gran amb el formatge ratllat. Afegim la menta, el julivert picats amb les espècies. Després la ceba sofregida. A continuació les tires d'albergínia.
Barregem bé i ho servim a temperatura ambient.
3 comentaris:
Quina combinació més bona per a una amanida!! m'encanta!! i d'aquí res tindré a l'hort tantes albergínies que m'anirà genial per a tenir noves idees! un petó!
Una bona crònica, Sara Maria. Segur que vau passar-ho molt bé, amb Cuina.
M'encanta la recepta!
Jo faig una cosa semblant amb la què acompanyo las pasta! Queda deliciós!
Una abraçada!
Publica un comentari a l'entrada