*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 20 de març del 2017

Arròs de verdures amb brou de verdures Aneto


Els brous Aneto són, al meu gust, dels millors. Els qui han anat a veure la fàbrica (es visita en dia laborable per tal de poder veure tota la producció) han quedat admirats del procés i producte que fan servir. Per mi són els que donen millors resultats a la cuina. 
L'empresa ens envia, de tant en quant, mostres dels seus productes i, amb un d'aquest la Cristina, que col·labora al bloc de tant en quant mentre no s'anima a fer el seu, ha realitzat aquesta recepta.
Si mireu al web d'Aneto hi ha un apartat de receptes, val la pena donar-hi un cop d'ull.


Ingredients:
(per a dues persones)
- 2 cebes
- 5 alls tendres
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd italià
- 1 manat d'espàrrecs verds prims
- 1 pot de bolets rossinyols.
- Un tros de pernil
- 1 cull de tomàquet concentrat
- brou de verdures Aneto
- 140 gr. d'Arròs de Pals
- julivert
- oli d'oliva verge
- sal

Tallem les cebes i els alls tendres a trossets petits. Reservem.
Tallem a quadres petits els pebrots. Reservem.
Els espàrrecs també els tallem petits, deixant les puntes grans. Reservem.
Fem daus petits amb el tros de pernil. Reservem
Piquem el julivert. Reservem.

Fem sofregir la ceba i els alls tendres una estoneta, amb un rajolí d'oli.
Tot seguit hi afegim els pebrots, els bolets, el pernill i la cullerada de tomàquet concentrat.

Hi posem l'arròs i després el brou.
Salem tenint en compte que hi ha el pernil i el brou que ja porten sal.
Al cap de 10 minuts de cocció, hi adjuntem els espàrrecs, així queden més verds, perquè si couen molta estona perden color i fermesa.

Als 18 minuts, ja tindrem l'arròs cuit.
Hi tirem el julivert trinxat abans de portar-ho a taula.

Segueixen aquest bloc