- 250 gr de mantega pomada
- 250 gr de sucre
- 4 ous grans
- 360 gr de farina de blat
- 1 sobre de llevat Royal
- 1 polsim de sal
- 1 cullerada de postres d'speculoos
- 125 gr de mascarpone
Malgrat que originalment hi vaig posar
250 gr de sucre, el proper cop n'hi posaré sols 200 gr, a casa no
ens agrada el dolç. A qui li agradi ja està bé la quantitat que
poso en la recepta, és dolç però no es passa.
Forn a 180ºC.
Batre la mantega amb el sucre fins que
blanquegi. Batre els ous lleugerament i anar-los afegint a la mantega
poc a poc sense deixar de batre.
Afegir l'speculoos i el mascarpone.
Barrejar la farina, el llevat i la sal.
Afegir a la barreja anterior de mica en mica, no afegint-hi més
abans no s'hagi integrat completament l'anterior.
Engrassar i enfarinar un motlle, o bé
fer servir un spray especial per a motlles (van molt bé).
Posar la massa a dins el motlle,
repartint-la bé. Enfornar durant uns 45' – 50'.
Un cop el traiem del forn, el deixem
reposar 10 minuts abans de desemmotllar-lo i deixar-lo refredar sobre
una reixeta.
1 comentari:
Que sabrosa receta, sería delicioso prepararlo el fin de semana. Aunque no soy muy buena cocinando, me gusta mucho los postres y los ducles.... Gracias por la receta.
También te envió esta receta de mi país Perú: Recetas de cocina peruana
Publica un comentari a l'entrada