Avui recupero un pastís que vaig penjar l’any 2007, ja fa 11
anys. L’he recuperat pel meu aniversari (ja 56...), i l’he fet amb
modificacions. El post de l’any 2007 el podeu trobar aquí.
- 2 plàtans madurs petits o un de gran
- 1 tauleta de xocolata sense llet (150gr)
- 80-90 gr. de nous de pecan
- 2 ous
- 4 cullerades soperes de farina
- 4 cullerades soperes de sucre
- 3 cullerades soperes d’aigua
- 125 gr. de mantega
- 1 cullereta de cafè de llevat
- 1 cullereta de cafè de sal
Es desfer la xocolata al microones amb compte que no es
cremi, millor temps curs, treure i remenar, i si cal, tornar a posar uns
segons... Afegir en calent la mantega tallada a trossets i desfer-la.
Posar en un bol juntament amb els ous, el sucre, la sal, l’aigua,
la farina, i el llevat. Barrejar amb el braç elèctric (minipimer). Ben
barrejat.
Es tallen petits els plàtans i es trossegen les nous, s’afegeixen
a la barreja i es barreja amb una espàtula.
Es posa la barreja en un motlle prèviament untat amb mantega
i empolsegat amb farina.
Si el microones és de 900W amb uns 8-9 minuts n’hi ha prou,
si és de 800w caldran uns 12-15 minuts. Feu la prova del punxó, si surt net
està llest.
Es treu del motllo un cop refredat.
1 comentari:
Ara que l'he probat, nomès confirmar que es bonissim!
Gràcies Sara
Publica un comentari a l'entrada