-->
La recepta és inspirada en el recull
de receptes d'estiu del Lecturas, sempre s'hi pot trobar bones idees
en aquests reculls de la revista.
Ingredients:
- 2 alvocats
- 6 palets de surimi
- gambes cuites i pelades
- una ceba vermella petita
- maionesa
- ketchup
- un raig de brandy o whisky (opcional)
Tallar a daus l'alvocat i posar en un
bol.
Afegir-hi les gambes, tallades a daus
si són grans, i el surimi, també tallats regularment.
Picar, ben fina, la ceba vermella i
afegir al bol
Barrejar dues cullerades soperes de
maionesa amb un raig de ketchup, tastar i, si voleu, aneu afegint
ketchup fins que ho tingueu al vostre gust (jo hi vaig posar dues
cullerades de postres).
Opcionalment la salsa es pot
emborratxar amb brandy o whisky.
Afegir la salsa al bol i barrejar.
Corregir de sal, si escau.
Servir acompanyat d'enciam, barreja
d'enciams o endivies, també al gust.
També es pot afegir a una mica d'arròs
basmati o gessamí fred i convertir-lo en una amanida d'arròs.
Una opció diferent de salsa, que també
queda molt bona, es dues cullerades soperes de maionesa i unes dues
cullerades de postres de iogurt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada