Ingredients:
- pasta brisa fresca preparada per a motlle rodó
- 800 gr. de pomes
- 8 cc. de sucre
- 6 cc. de mantega
Escalfar el forn a 260ºC.
Tallar les pomes a quarts.
En un motlle de pastís rodó, resistent al foc directe, posar a fondre la mantega. Posar-hi el sucre, deixar que faci una mica de caramel. Afegir les pomes i deixar que s’amarin bé durant uns 10 minuts.
Deixar refredar durant uns 20 minuts i estendre la pasta brisa sobre les pomes.
Posar-ho al forn i, quan la pasta comenci a estar cuita, baixar la temperatura a 200ºC.
En total són uns 15 minuts.
Tombar-ho sobre una font deixant-lo reposar uns deu minuts.
S’acostuma a servir una mica calent amb nata líquida, freda, per sobre.
Aquesta és la recepta base, s’hi pot afegir ametlles crues picades, trossos petits de xocolata… També es pot fer amb peres, plàtan.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada