Recepta cubana del programa Karakia de TV3.
Ingredients:
- ocres
- sèmola de blat de moro
- llorer
- vinagre
- aigua
Renteu i talleu les ocres a rodanxes (reserveu-ne 6 de senceres i bulliu-les igualment). Poseu-les a bullir durant 45 minuts amb aigua abundant, 3 fulles de llorer i un rajolí de vinagre; això farà que les ocres treguin les "babes".
En una olla amb aigua, prepareu una sèmola una mica espessa.
Munteu aquest plat posant en una safata rectangular de fang les ocres tallades en un costat, amb les fulles de llorer al damunt, i la sèmola a l'altre.
Col·loqueu les ocres senceres sobre la sèmola.
Ingredients:
- ocres
- sèmola de blat de moro
- llorer
- vinagre
- aigua
Renteu i talleu les ocres a rodanxes (reserveu-ne 6 de senceres i bulliu-les igualment). Poseu-les a bullir durant 45 minuts amb aigua abundant, 3 fulles de llorer i un rajolí de vinagre; això farà que les ocres treguin les "babes".
En una olla amb aigua, prepareu una sèmola una mica espessa.
Munteu aquest plat posant en una safata rectangular de fang les ocres tallades en un costat, amb les fulles de llorer al damunt, i la sèmola a l'altre.
Col·loqueu les ocres senceres sobre la sèmola.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada