Ingredients:
- 400 gr. pastanaga
- 200 gr. porros
- 100 gr. api
- 1 pebrot vermell
- 200 gr. filet de vedella o pollastre
- 100 gr. pèsols
- 3 cullerades oli oliva verge extra
- 8 cullerades Xerès
- 2 cullerades salsa soja
- 1 cullerada julivert picat
Preparar i rentar les verdures. Tallar les pastanagues, els porros i l’api a rodanxes fines i el pebrot a tires fines.
Tallar la carn a tires d’1 cm d’ample.
Escalfar el wok i afegir una mica d’oli. Saltejar les tires de carn a foc viu durant 5 minuts. Treure la carn i reservar-la al calor.
Reduir el foc, afegir les verdures preparades i saltejar-les. Afegir el Xerès, els pèsols i assaonar amb la salsa soja, la sal i el pebre. Saltejar les hortalisses uns 2 minuts.
Finalment afegir les tires de carn i el julivert picat.
- 400 gr. pastanaga
- 200 gr. porros
- 100 gr. api
- 1 pebrot vermell
- 200 gr. filet de vedella o pollastre
- 100 gr. pèsols
- 3 cullerades oli oliva verge extra
- 8 cullerades Xerès
- 2 cullerades salsa soja
- 1 cullerada julivert picat
Preparar i rentar les verdures. Tallar les pastanagues, els porros i l’api a rodanxes fines i el pebrot a tires fines.
Tallar la carn a tires d’1 cm d’ample.
Escalfar el wok i afegir una mica d’oli. Saltejar les tires de carn a foc viu durant 5 minuts. Treure la carn i reservar-la al calor.
Reduir el foc, afegir les verdures preparades i saltejar-les. Afegir el Xerès, els pèsols i assaonar amb la salsa soja, la sal i el pebre. Saltejar les hortalisses uns 2 minuts.
Finalment afegir les tires de carn i el julivert picat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada