*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 1 d’agost del 2007

Tires de pollastre o vedella amb hortalisses al Xerès

Ingredients:
- 400 gr. pastanaga
- 200 gr. porros
- 100 gr. api
- 1 pebrot vermell
- 200 gr. filet de vedella o pollastre
- 100 gr. pèsols
- 3 cullerades oli oliva verge extra
- 8 cullerades Xerès
- 2 cullerades salsa soja
- 1 cullerada julivert picat


Preparar i rentar les verdures. Tallar les pastanagues, els porros i l’api a rodanxes fines i el pebrot a tires fines.
Tallar la carn a tires d’1 cm d’ample.

Escalfar el wok i afegir una mica d’oli. Saltejar les tires de carn a foc viu durant 5 minuts. Treure la carn i reservar-la al calor.

Reduir el foc, afegir les verdures preparades i saltejar-les. Afegir el Xerès, els pèsols i assaonar amb la salsa soja, la sal i el pebre. Saltejar les hortalisses uns 2 minuts.
Finalment afegir les tires de carn i el julivert picat.

Segueixen aquest bloc