*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 18 d’agost del 2008

Salsa al pesto

Del llibre “Cuinar per ser feliç” de la Carme Ruscalleda.

Ingredients:
- 1 gra d'all
- 50 gr. de pinyons
- 20 gr. de fulles d'alfàbrega fresca
- 10 gr. de fulles de julivert
- 50 gr. de parmesà ratllat
- 80 ml. d'oli d'oliva verge
- 10 gr. de mantega
- sal i pebre

Amb un túrmix triturar l'all, pinyons, fulles d'alfàbrega i julivert, formatge, oli i mantega.
Salpebrar al gust.

5 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

si és de la Rusqui segur que ha de tenir un toc especial aquest pesto!

Sara Maria ha dit...

El té, no en dubteu pas!

Striper ha dit...

MMM aquesta salsa m'agrada es que els Italians a a la cuina!!

No tot són postres ha dit...

El pesto és bomíssim i si té el toc Ruscalleda pot ser inmillorable.
Ja me l'he copiat!

No tot són postres ha dit...

El pesto és bomíssim i si té el toc Ruscalleda pot ser inmillorable.
Ja me l'he copiat!

Segueixen aquest bloc