Ingredients:
- 16 ales de pollastre
- 4 cullerades d’oli d’oliva verge
- 1 ceba mitjana
- 4 dents d’all
- 200 gr. d’ametlles laminades
- 400 gr. de xampinyons laminats
- 1 cullerada petita de curry
- 1 cullerada petita de pebre negre molta
- 1 got de vi blanc
- 1 cub de brou d’au
- sal
En una paella posar oli, l’all laminat i la ceba picada en juliana. Un cop daurats afegir els xampinyons i les ametlles, deixar uns 8 minuts i reservar.
En el mateix oli daurar les aletes, salpebrades i empolsades amb una mica de curry.
Quan estiguin daurades afegir el sofregit, el vi blanc i el cub de brou. Deixar reduir fins que lligui la salsa.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
3 comentaris:
Sara Maria, què fàcil i que bo!!!
petons.
M'apunto la recepta.
Què bé, una recepta de pollastre! MMMM! Salutacions.
Publica un comentari a l'entrada