Del programa del Jamie Oliver de Locadia TV. L’he provat amb pandoro, que no porta panses, i segurament es pot fer amb restes de ensaïmades, melindros i altres pastes d’aquest tipus que vulguem aprofitar. També proposo afegir-hi trossos de fruita com poma, plàtan… Alguna idea més?
Ingredients:
- Panetone
- 4 ous
- ½ l llet
- ½ l crema llet
- 170 sucre
- 2 branques vainilla
- ratlladura pell d’una taronja
- mantega
- sucre en pols
Tallar el panetone a llesques, untar una de les cares amb mantega i reservar.
En un bol posar-hi els quatre ous, la llet i la crema de llet. Batre.
Afegir el sucre, la raspadura de les branques de vainilla i la ratlladura de la pell de taronja. Barrejar bé.
Fregar un motlle que pugui anar al forn amb mantega.
Mullar les llesques de panetone a la barreja que em fet amb els ous i els altres ingredients i anar-les posant a dins el motlle.
Acabar de cobrir-ho tot amb la barreja feta amb els ous que ens quedi.
Empolsegar amb sucre en pols per sobre, per que quedi cruixent.
Posar al forn a uns 180ºC durant uns 45 minuts.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
2 comentaris:
Em sembla que te que estar per llepar-se els dits.
Pense el mateix que l'striper
Publica un comentari a l'entrada