*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 26 de gener del 2009

Farcells d’albergínia i botifarra de perol

Ingredients:
- 1 albergínia
- 4 escalunyes
- 3 grans d'all
- 1 botifarra de perol
- 200 gr. de bolets
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre

Col·loqueu una paella a foc mitjà amb oli i sofregiu les escalunyes picades, quan tingui un color daurat, afegiu la botifarra esparracada i, finalment, afegiu els bolets tallats i deixeu coure fins que quedi una barreja homogènia.
Peleu les albergínies i talleu-les a làmines en sentit longitudinal. Amaniu amb sal i deixeu en maceració durant una hora. Poseu a coure amb una reixa al forn. Poseu dues làmines en creu i poseu el farcit al centre i formeu un farcell.
El podeu servir amb una reducció de Mòdena.

7 comentaris:

Francesc ha dit...

Una manera ben original de preparar les albergínies, sí senyor!!!

Mercè ha dit...

Sara Maria!! Oh, les botifarres de perol!! Quina delícia!! Llegint la recepta no acabo d'entendre a on poses la botifarra... imagino amb les escalunyes i els bolets, no? Que bo!!

cocina con sabor ha dit...

Que bones aquestes albergínies amb botifarra de Perol, han de quedar genials!

Petonets

Carme

La cuina vermella ha dit...

Nena meva, aquesta és una recepta d'aquelles de caure les llàgrimes de gust!

Striper ha dit...

Una bona albergínia i una bona botifarra exit asegurat.

josep ha dit...

Sara, tu com sempre, receptes sanes, amb explicacions curtes i concises. Ah! les albergínies de la foto me les mengaria ara mateix!

Massitet ha dit...

Aquesta també la penso copiar! Al final m'enviaràs a l'SGAE a cobrar-me els drets d'autor!
Sobre la recepta de les coquetes, la pasta és la mateixa que la dels pastissets de cabell d'àngel. Pots trobar un enllaç al post amb la recepta cap a mitjan - final del post de les coquetes.

Salut!

Segueixen aquest bloc