*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 19 de gener del 2009

Salmó amb raïm al cava

Ingredients:
- 4 talls de salmó d’uns tres centímetres de gruix
- 25 gr. de mantega
- 250 gr. de raïm negre
- 1 got de cava
- ½ got de crema de llet
- sal i pebre blanc


Se li treuen les espines i la pell al salmó, es posen en una font que pugui anar al forn, que prèviament haurem untant amb mantega.
Es salpebre, i sobre cada tros de salmó s’hi posa un trosset de mantega. Es banya amb el cava i es posa al forn, escalfat a 200ºC, durant uns cinc minuts.

Mentre pelem i netegem de llavors els grans de raïm.

Passats aquests cinc minuts, que suposen mitja cocció del salmó, si posa la crema de llet i els grans de raïm.

Es torna posar al forn uns cinc minuts més.
El període total de cocció no ha de ser superior de 8 o 10 minuts, així el salmó es manté tendre en l’interior.

5 comentaris:

Francesc ha dit...

Deliciós i delicat alhora. Me'n menjaria una bona ració ara mateix...MMM!!!

Striper ha dit...

Acabo d'ezmorçar m'apunto per el dinar.

xaro ha dit...

Que bó!!! Cap a pendents!!

La cuina vermella ha dit...

Quina temptació Sara Maria! deliciós com tu!

Anna ha dit...

Hola!! m'agrada molt el salmó i trobo que la combinació ha d'estar temendaaaa!!

Segueixen aquest bloc